Sunday 20 February 2011

Mun silmät ei kestä tätä vitun kevättä

Olin eilen Rovaniemen Designviikon muotinäytöksessä! Siellä oli tosi hienoja asuja ja sain rutkasti ideoita, miten voisin tuunata vaatteitani. Koitin ottaa siellä kuvia, mutta mulla on niin lyhyt objektiivi kamerassa että sillä ei saanut tarkkoja kuvia koska istumapaikkani oli niin kaukana lavasta.
 Ja perjantaina oli vanhojen tanssit (en siis itse tanssinut)! Mietin kovasti pitäiskö minun tanssia ne ensi vuonna ,vai ei .. Sehän on ainutlaatuinen kokemus jejnejnejn, kadun ehkä myöhemmin jos en tanssi niitä, ja saisin leikkiä prinsessaa yhden päivän ajan. Mutta toisaalta kustannukset ovat aika tähtitieteelliset kun pitäisi mm. ostaa/vuokrata puku, sekä laitattaa meikit ja kampaus. Mutta ne legendaariset Wanhojen jatkot... siinäkin yksi hyvä syy lisää tanssia ne! :--D

Koska pian (oikeastaan jo nyt) on päivisin niin valoisaa  että aurinkolaseille on käyttöä, ajattelin tehdä tällaisen pikku aurinkolasipostauksen, jossa esittelen mun kokoelman helmiä. Olen jo vuosia sitten hurahtanut aurinkolaseihin ja tavallaan keräilen niitä. Mummolani on oikea aarreaitta, aina kun käyn siellä kyläilemässä tongin kaappeja ja varastoja koska sieltä saatta löytyä vaikka mitä upeuksia! Juuri sieltä olen löytänyt suurimman osan aurinkolaseistani. Oikeastaan olen ostanut vain yhdet noista alla olevista aurinkolaseista . Kaikki muut ovat ystävieni ja sukulaisten vanhoja, ja juuri sen takia niillä onkin enemmän tunnearvoa kuin joillakin markettilaseilla.


Rakastan noita aurinkolaseja mitkä sain ystävältäni Mirvalta tässä jonkun aikaa sitten!
Nämä lasit on löydetty mummolasta! Ihaniksi nämä lasit tekee se,että niiden sangat on siniset!

Nämä lasit ostin kadunmyyjältä viime kesänä.En voinut vastustaa  niiden punaista väriä oioijoi.

Nämä ovat myös mummolasta, mummuni käytti niitä nuorempana.

Nämä maailman ihanimmat pokat löysin mökiltä! Harmi vain että ne menivät rikki viime kesänä kun sain jalkapallosta päähän. RIP
Nämä lasit ostin muistaakseni seiskaluokalla tiimarista. Hahaa, love 'em !

Nämä  diivalasit löysin isäpuoleni äidin talosta! Grrrrauh


Onko teillä lempiaurinkolaseja?

Tähän postauksen loppuun vielä tämmönen biisi,joka sopii hyvin teemaan :--D !


Saturday 5 February 2011

Dead disco(ball), dead Rock 'N' Roll

Olin eilen hieman juhlimassa. Mm. siksi, että piti saada vähän rentouduttua rankan koeviikon välillä, ja siksi että ystäväni discopallo tekee kuolemaa (eli siis se putosi lattialle ja meni  rikki). Keksimme loistavan tavan kunnioittaa uskollista bilekaveriamme ,ja järjestimme bileet discopallon kunniaksi. Teemana oli glitter,paljetit,niitit ja metalli.
täytyy sanoa ,että hauskaa oli!
Ette muuten arvaa mitä kaikkea hauskaa alumiinifoliosta saakaan aikaan!



Mr. mäkikyrö & Lady GaGa




Ja kuten uhkailin, otin mustan huulipunan bilekäyttöön. Ainakin tällä kertaa, koska se sopi teemaan.