Tuesday 17 May 2011

NON, JE NE PAS PARLES FRANCAISE

Ylihuomenna ois lähtö Ranskaan! Ei jotenkin tunnu yhtään siltä, eikä TODELLAKAAN tunnu siltä että osaisin puhua siellä jotain  vaikka oon muka 6 vuotta opiskellut ranskaa. Meen pikkusiskon kanssa tsekkaamaan Nizza-hoodit, voikun kerettäisiin käydä Pariisissakin.


Aatu 


Nyt on viimeinkin blondit hiukset! En tykkää näistä hirveästi mutta ehkä mä totun.

Monday 9 May 2011

Thursday with zombie mates

Meidän lukiossa oli viime viikolla joku teemaviikko,ja torstaina oli pukeutumiskilpailu, jossa jokaisen luokan piti pukeutua jonkun tietyn teemaan mukaan. Meidän luokka pukeutui zombeiksi ja me voitettiin se kilpailu. Palkintona oli 20 kiloa karkkia, jos nyt oikein muistan!
Minä ja Katariina 
Se joka sanoo,että kuvislinjalaiset on ihan normaaleja, ei taida itsekään olla.. :D

Oon ollut tosi onnellinen koko tämän viikon. Ainakin nyt tuntuu siltä, kun muistelen mennyttä viikkoa.
Tässä vois olla kourallinen syitä miksi olen onnellinen:

  •  Ei tuu mieleen, että olisi tapahtunut mitään kovin kamalaa (paitsi yhtäkkiä alkavia lumi-tai vesisadekuuroja jotka kastelee parissa minuutissa).
  •  En stressaa asioista, en ole tehnyt koulun eteen yhtikäs mitään pariin kuukauteen. Ehkä tässä on yksi painavimmista syy miksi oon niin tyytyväinen mun elämään just nyt. Okei , kyllä mulla oikeasti hävettää vähän että ei koulu kiinnosta.  Mutta oikeasti ihmiset jotka stressaa koulun takia öin ja päivin , on vähän raasuja.
  • Olen viettänyt laatuaikaa pikkusiskoni kanssa.
  • Kesä tulee!
  • Lähden alle kahden viikon päästä Ranskaan
  • En ole riidoissa kenenkään kanssa (okei emmä yleensäkään oo mutta anyways
  • Poikaystäväni Aatu on todella iso tekijä onnellisuuteeni. purr
Olin perjantaina  Aatulla yötä, vietettiin oikein perinteinen koti-ilta sen vanhojen kavereiden kanssa ja katsottiin ihanan huono amerikkalainen kokoperheenpaskakomedia, ja seuraavana päivänä tehtiin ruokaa. Kokkaaminen on tosi mukavaa, vaikka olen kyllä tosi laiska kokki joten usein mua ei keittokauha kädessä näe! Me tehtiin (read as: yritettiin tehdä) lasagnea ja dominojuustokakkua. Oltiin Aatun kanssa kyllä  vähän pettyneitä , kun niiden ruokien tekemiseen meni monta tuntia ja jostain kumman syystä sekä lasagne, että kakku piti syödä syvältä lautaselta lusikalla, koska niistä tuli niin löysiä.. Pitääkö juustokakun antaa jähmettyä paiston jälkeen,vai mikä ihme siinä saattoi epäonnistui?! :---(. Haluaisiko joku valistuneempi kokki valaista amatööriä?

Monday 2 May 2011

Vappen med kranavatten ja ydinpommeja

Pitkästä aikaa kirjoittelen taas blogiin. Jotenkin kirjoittaminen on tuntunut nyt viime aikoina vastenmieliseltä touhulta, ja oon ollut laiska (vielä laiskempi kuin normaalisti, if it's even possible). Mulla on ollut paras kuukausi pitkään aikaan! Mm. siksi, että mun perhe on ollut 4 viikonloppua poissa kotoa, ja oon saanut mellastaa kotona miten huvittaa. Ahhhhh rakastan yksin (ainakin melkein yksin) kotona olemista niiin paljon kun on koko talo ihan omassa käytössä, eikä kukaan tule mäkättämään tai karjuun tai muuten vaan ärsyttään mua. 

Ja niin joo mun bändillä Anestesialla oli perjantaina ensimmäinen keikka! Se meni ihan semihyvin, vaikka ehkä pikkasen mokailtiin mutta se varmaan annetaan anteeksi kun tosiaan ollaan oltu kasassa vasta 2kk . Ja oon tasan sen pituisen ajan soittanut bassoa että sinänsä aika kiitettävä suoritus. Vaikka toisaalta, me soitetaan punkkia eikä se ole mitenkään erityisen hankalaa soitettavaa kun on niin yksinkertaiset riffit. It's all about attitude, isn't it?  Keikka oli yhdellä nuorisotilalla, ja siellä esiintyi myös Parantola, kavereideni bändi. Keikan jälkeen poikaystäväni Aatu tarjos bändiläisille nortit ja myöhemmin meillä korkattiin kuohari eka keikan kunniaksi!
Tässä me muka vähän soitellaan!

ihan vapun kunniaksi muokkasin nää kuvat näin riemunkirjaviksi! hip hei saatana! Ja absolutistit hiljaa!

                 Vappu meni odotettua paremmin, vaikka olikin aika helvetin kylmä ilma. Saanan luona oli tosi hauskat partyt ja sieltä mentiin myöhemmin jonkun Valtterin bileisiin. Vaikka yleensä oon aina vappuna rannalla, en tänä vuonna jaksanut mennä sinne kun oli niin kylmä ilma ja oli tsäänsit juhlia sisälläkin. 

Oli muuten aika karua, kun juttelin tänään kaverini Kaisan kanssa Osama  bin Ladenin kuolemasta, josta kerrottiin tänään uutisissa. Siis Al Qaidahan on nyt uhannut ruveta viskomaan ydinpommeja kun niiden johtaja on tapettu. Ja kun mun äiti lähtee tällä viikolla Ranskaan, rupesin kelaamaan, että varmaan aika riskaabelia lähteä matkustaan lentokoneella, nyt kun  bin Ladenin kätyrit lähtee kostoreissulle ja mikä parasta mä meen pikkusiskoni kanssa myös sinne 2 viikon päästä. Nyt vähän kuumottaa kieltämättä koska Ranska on kuitenkin keski-Euroopassa ja sinne saatettaisiin ihan hyvin käydä viskaamassa pari pommia. Vaikka enemmän mä toki oisin huolissani jos olisin menossa Jenkkeihin. Tällä hetkellä en oikesti kadehdi Amerikkalaisia.. Miten musta tosin tuntuu, että Osamaa ei oikeasti ole tapettu. Sen kuolleesta ruumiista on netissä niin outoja,ihan selkeästi muokattuja kuvia. Who knows.  Anyways ootan Ranskan reissua innolla!  Voikun olisin nää 6 vuotta, jotka oon opiskellut ranskaa, tehnyt tunnilla muutakin kun nukkunut niin osaisin ehkä sanoa ranskaksi muutakin kun crottes des chiens ja va te faire enculer.  No eihän sitä tiedä vaikka joku kaunis päivä joku mäjäyttäis mua sanakirjalla päähän ja yhtäkkiä ranskan kielioppi tömähtäis mun päähän jajooojoojoojolehmätki lentää.

Ja PS. mä sain kesätöitä sellaisesta paikallislehdestä, nyt mulla on varaa lähteä Ruisrockiin ja Puntalaan kesällä FUCK YEAH!