Monday 25 February 2013

I had a dream


saara066 Tämä syntyi erään oudon muiston palautuessa mieleeni viime viikolla, parissa tunnissa eräänä aika kauniina yönä.

Wednesday 20 February 2013

Welcome to Disneyland


Juuh, tosiaan penkkarit oli tuossa torstaina, ja meidän koululla oli teemana Disney. Ensin inhosin sitä teemaa, mutta kun keksin itselleni hyvän asun, olin aivan innoissani! Olen tosiaan tuo Cruella De Vil, jos joku ei tunnistanut. Ehkä mun sisällä sitten asuu joku pieni disneypahis, koska toi hahmo sopi mulle pelottavan hyvin ja vaatteet löytyi omasta kaapista, hanskoja, peruukkia ja holkkia lukuunottamatta.

Kuten viime postauksessa selitin, pelkäsin että angiina olisi estänyt mua viettämästä kivat penkkarit, mutta enemmän päänvaivaa aiheutti laskuhumala keskellä päivää ja 1½ tunnin jono Onnelaan, jossa jatkot pidettiin. Näistä pikkutakaiskuista huolimatta päivä oli satumaisen hauska! Yksi hauskimmista jutuista oli, kun pääsi sotkemaan niiden junnujen naamoja, jotka joskus ovat olleet ärsyttäviä. Ah, todella terapeuttista.

Jeminan,  Maijan, Veeran ja Hiljan kanssa poseeraamassa
Iso paha susi, kolme pientä porsasta ja karhukopla oli menossa kylpemään koulun pihalla
Oliko edes voittajafiilis, kun tajusin perjantaiaamuna, että olin selvinnyt hyvinkin hengissä penkkareista. Mission completed! KA-CHINGGG

Valokuvat ovat viimeistä lukuun ottamatta Anni Tapion ottamia, kiitos  että sain käyttää näitä!

Wednesday 13 February 2013

Cigarette smoke in your eyes

No words, no thoughts. Tein tämmöisen tässä vähän aikaa sitten, ja sain vihdoinkin sauman skannata sen.
Huomenna on penkkarit, odotan niitä innolla mutta en kyllä niin innolla kuin ehkä vuosi sitten. Saa nähdä pääsenkö edes ottaan kaljaa, kun mahdollisesti saan antibioottikuurin huomenna ja kurkkuni on niin kipeä, ettei kestä juoda pahemmin mitään. Angiina on ihana asia. Makasin koko viikonlopun ja maanantain kotona koira kainalossa ja vietin erokkoelämää. Koko ajan oli nälkä koska syöminen ja juominen oli niin tuskallista. Kotona lojuminen oli kuitenkin kivaa vaihtelua mun arkeen kuuluvan joka paikkaan juoksentelun sijasta.