Monday 19 December 2011

A hint of anaesthesia

Photobucket
Photobucket

Ps. Thanks to my friend Taneli  for lending his cool biker jacket!!


Sunday 18 December 2011

Brunette again

Sain vihdoinkin värjättyä hiukseni ruskeiksi! En jaksanut katsella enää mun sini-harmaa-ruskea-blondi-keltaista tikkurilan värikarttaa joten rupesin suunnittelemaan ruskeaa lettiä. Mummuni kuuli ideastani, ja tarjoutui ilomielin maksamaan kampaajakäyntini koska hän inhoaa shokkivärihiuskokeilujani :D
Hiukset värjäyksen lisäksi leikattiin, ja nyt mulla on mielettömän kivat , keskilyhyet hiukset! En tajunnutkaan miten kovasti ikävöin mun lyhyitä hiuksia.

Ajattelin myös kertoa teille mun rakkaasta harrastuksesta , astangajoogasta. Olen nyt puoli vuotta käynyt astangajooga tunneilla, ja olen kovasti tykännyt siitä. Ennen  kävin äitini ohjaamilla, rauhallisemmilla hathajooga-tunneilla mutta se ei sopinut minulle niin hyvin kuin astanga. Olen myös pari kertaa ollut äitini ja siskoni kanssa saarijärvellä perhejoogakurssilla, mikä on ollut todella ihana kokemus: Puoli viikkoa keskellä metsää ihanalla joogaopistolla, syöden pelkkää kasvisruokaa ja pari kertaa päivässä joogaharjoitus. Opistolla on myös savusauna ja ranta missä voi uida. Siellä olen tutustunut mukaviin ihmisiin, joiden takia odotan innolla ensi vuoden joogakurssia!
Rakennus, jossa käyn joogatunneilla, on ulkoapäin mielettömän RUMA ... (älkää kysykö miksi kuva näyttää noin rakeiselta)
... Mutta joogasali itsessään on aivan ihana! Salissa on kaunis oranssi värimaailma ja seinällä kuva Buddhasta (Buddhan kuvan vieressä salin reunalla on minun vakipaikkani). Ikkunalaudalla on Buddhapatsas ja kynttilä. Varsinkin sateisina iltoina on ihana joogailla Romotken salilla, kun liikennevalot näkyvät salin ikkunoista sadepisaraverhon läpi ja joogien puhinan alta voi kuulla kuinka sade ropisee ikkunaan.
English: 
I dyed my hair to brown,oh jesus I love it!

Sunday 11 December 2011

Kaupungit puristuvat puristimissa

Löysin KappAhlista unelmieni tekoturkiksen! En tiedä uskaltaisinko ostaa sen, hinta oli melko suolainen mutta se oli niin ihanan pörröinen ja nätti. Harkitsen vielä.

Viikonloppu on mennyt erittäin laiskasti. Perjantaina olin Lapin kansan nuortensivujen toimituksen kokouksessa, ja tyt-ty-dy-dyy sovin ensimmäisestä lehtijutustani, jonka teen Lapin kansalla. Jännittää vähän, vaikka olenhan tehnyt lehtijuttuja jo lähes vuoden, mutta en näin isossa lehdessä!

Sain tällä viikolla idean, että alkaisin taas vuosien tauon jälkeen harjoittelemaan kitaran soittoa. Olisi niin ihanaa, kun voisi jammailla ystävien kanssa tai vaikka soittaa bändissä. Minua on kysytty ties kuinka monesti bändiin, mutten osaa soittaa mitään joten siihen se jäi. Paitsi soitinhan minä pari kuukautta bassoa eräässä legendaarisessa punkbändissä :D. Eilen luin kirjastosta lainaamiani kitarakirjoja, ja soitin lähestulkoon sormet verillä 6 tuntia putkeen. Ihan voittajafiilis kun tajusin että osaan lukea jo hieman nuotteja!

I've started playing guitar again! I'm excited how it's gonna happen.. Yesteday I played guitar six hours!! 

                                                Joose keskitalo - Kaupungit puristuvat puristimissa
                                                      Death In June - Peaceful Snow

Thursday 1 December 2011

Räntää ja maailman positiivisin päivä

Tänään oli oikeasti mun tämän syksyn positiivisin päivä! Ei hajuakaan miksi, ehkä se johtui ihanan pitkiksi venähtäneistä yöunista, ja siitä että sain juotua bussimatkalla kaikessa rauhassa aamukahvit. Aamu oli todella kiireinen, heräsin tunnin liian myöhään, meikkasin puoli tuntia (mitä helvettiä, yleensä käytän siihen enintään 10 minsaa), ja tajutessani bussin tulevan 10 minuutin päästä heitin summanmutikassa mitkä sattuu vaatteet niskaan ja juoksin kahvimuki kädessä pysäkille.
Kun pääsin koulun pihalle, mulla oli vielä 45 minuuttia aikaa palloilla keskustassa ennen kuin tunti alkoi. Tuntui että saattaisin pyörtyä millä hetkellä hyvänsä, oli niin onnellinen olo, vaikka mitään erityistä ei ole sattunut.
Koulun jälkeen kävin kahvilla kahden kaverini kanssa ja sieltä vaelsin rännän ja tuulen piiskaamana kuvataidekoululle maalaamaan. Harmittaa ihan hirveästi kun en saanut vieläkään maalaustani valmiiksi :--(.
Ensi kerralla sitten (ehkä). Alhaalla hieman kuvamateriaalia taulustani!
Kymmenen pistettä ja kaukopusu (muisk) sille joka tietää minkä leffan pohjalta tämä maalaus on tehty!
Tiedän, että kaikkien huomio kiinnittyy tohon siniseen tupsuun. Se on helvetin häiritsevä yksityiskohta.
Rakas kuvataidekouluni, jota olen käynyt jo nelisen vuotta! ♥


 Taas näitä mun "fantastisia kokeilevia pitkävalotuskuvia" Sori oli pakko, voisin toki yrittää lopettaa tukkimasta mun blogia näillä : --D!
resize image

Resize image

                                                   Death in June - Forever loves decay
 
ENGLISH: Today was the most positive day for a  loong time! I don't even know why, I just felt so good and I wanted to hug every one.  Oohh yeah , and I almost finished my painting in the art school. (the painting is showed in first photo)10 points and big imaginary hugs to the person, who knows what's the film I'm inspired when I made this painting!
Everything is going pretty well right now. Even though I haven't still find out who are those dirty little liers (If you now think what the fuck, read my previous text). but I WILL find out. Watch out bastards!