Sunday, 30 October 2011

Skeleton Polka

Tuntui, että syysloma vain vilahti ohitse, en tehnyt mitään erityisen tärkeää tai jännittävää. Kun piti palata maanantaina takaisin kouluun unirytmi sekoitettuna, väsyneenä ja kaikki kouluasiat unohtuneina, tuntuu että tarvitsin vielä toisenkin viikon lomaa päästäkseni takaisin arkirytmiin.

Ensimmäisenä syyslomaviikonloppuna menin Ouluun Aatun ja perheeni kanssa. Minulla asuu 2 setää siellä ,joten menimme vierailemaan heidän luonaan. En nykyisin enää millään jaksaisi lähteä sukuloimaan toiselle puolelle Suomea, en edes Ouluun, joten oli aivan ihana nähdä setäni perhettä ja heidän suloisia pikkupoikiaan J:tä ja S:ää pitkästä aikaa!
Pojat olivat odottaneet Aatua aivan innoissaan kaksi päivää, kyselivät vanhemmiltaan "MILLOIN SE EETU TULLEEE?" ja he olivat pihalla vastassa kun tulimme.:---) Eivätkä he tietenkään osanneet odottaa mustiin pukeutunutta poikaa jolla on 6 lävistystä naamassa, joten raukat yllättyivät hieman!
Toimme tuliaisiksi pojille kasvoväripakkauksen, ja melkein heti lahjansa saatuaan minun piti ruveta maalamaan pojille poskiin lätkäjoukkeiden logoja (he ovat jääkiekkofaneja henkeen ja vereen) :D
Sitten saatiin Aatun kanssa idea tehdä itsellemmekin kasvomaalaus. Ja siitä se ajatus sitten lähti:
 Helppoa kuin mikä!
1. Maalaa koko naama valkoiseksi
2.Korosta poskipäät ja silmänympärykset mustalla/harmaalla
3.Piirrä "nenä"
4.Tee hampaat4 comments:

  1. oh gosh, I'm in love with all of these photos <3

    ReplyDelete
  2. Aivan mielettömiä kuvia! Ja ihana bligi siullakin, meikä liitty lukijoiden joukkoon! Cheers!

    ReplyDelete