Wednesday 2 September 2015

Heinäkuu (en osaa postata reaaliajassa)

Heinäkuu oli levoton, mutta ihana kuukausi. Kahden viikon Ruotsi-Tanska-Ruotsi-Suomi- autoreissun jälkeen mieleni oli avartunut, kamerani muistikortti täynnä, niin myös piirustusvihkoni. Pelkäsin etukäteen miten niin pitkä perhereissu sujuisi, mutta olin turhaa huolissani! En olisi koskaan uskonut, miten kiehtovaa olisi nähdä Ruotsi ja Tanska päästä päähän. Kävimme viikon olemassa kummitätini merenranta-asunnolla ja yhden yön Tukholmassa. Kööpenhaminassa ja Tukholmassa lievää yleistä sekaisuutta aiheutti AC/DC:n kiertue, joka parina päivänä osui kanssamme samaan kaupunkiin. Kööpenhaminassa lähijunamatkamme koki fanaattisen esteen, kun 100 AC/DC-fania tunki samaan junaan kanssamme. Vaunut olivat NIIN täynnä kaljaa juovia ihmisiä, että ovet menivät rikki. Tietenkään meille ei riittänyt paikkoja, kuten ei monelle muullekaan, joten jouduimme seisomaan käytävällä (koko pitkän Köpispäivän päätteeksi, jes). Vian korjaamisessa meni tunti. Heti kun ovi saatiin korjattua ja kerkesimme liikkua n. 5 metriä, joku järjen jättiläinen päätti painaa hätäjarrua. Sitten kaikki komennettiin ulos junasta ja oli pakko etsiä toinen kyyti Kattegatiin. Mulla oli tästäkin illasta sarjakuvastrippi, mutta sitä ei jostai syystä tullut skannattua.

Niin ja nykyään asun tosiaan Oulussa, päästyäni tänne kouluun. Vaikka aluksi tuntuikin vähän vaikealta sopeutua lähiöelämään ja uuteen kotikaupunkiin, olen päässyt muutosvaiheen ohi jo, onhan kaupunki ennestään jo kovin tuttu.

On hullua, kuinka hitaasti ja liianki nopeasti elokuu meni. Onneksi kerkesin käydä vielä mökkeilemässä, perheen luona ja olla vain yksinäni ennen kuin loma loppui. Nyt olen valmis aktiiviseen arkielämään näin 4kk kesäloman jälkeen.

kesäsarjis6 kesäsarjis5 kesäsarjis3 kesäsarjis kesäsarjis2 hourcomix