Saturday, 26 March 2011

Dance of dopehats & materialism happiness

Eilen oli kyllä rajuin perjantai pitkään aikaan (not). Bändin kanssa piti olla treenit, mutta ne olikin jostain kumman syystä peruttu, ja mentiinki tyyppien kanssa kahville. Sitten yhtäkkiä muhun iski ihan hirveä tuhlausvietti, ja kulutin tosta vaan 50e hups. Ostin mesh-paidan, krusifiksisormuksen ja sitten colormaskia, että mun hiukset pysyis ees jonkun aikaa punaisina. Ja ruokaa. Oon huomannut,että suurin osa mun rahoista menee aina ruokaan. Ja typerintä tässä on se, että asun vielä kotona ja eikä mun tosiaankaan tarvitsis ostaa sitä. Voisin esim. käyttää Suomessa ruokaan käytetyt rahat paljon paremmin Ranskassa parin kk päästä,kun menen sinne. Säästäminen ei oo se mun juttu, onneksi mulla on töitä mistä saan rahaa.
Katsoin eilen Sweeney Toddin , olin ostanut sen tässä pari viikkoa sitten ja nyt oli hyvä sauma katsoa se (onko tämä voitto, multa ei taaskaan kysytty papereita vaikka se on k18 trololoo). En ymmärrä miksi se on k18, tai siis no olihan se raaka jne, pelkkää splatteria koko leffa. Mutta ei siitä jäänyt mitään traumoja, ja se mua kummastuttaakin, koska ennen menetin yöunet jo pelkästään katsomalla Scary Movieta.
Tykkäsin hitosti siitä leffasta. Suosittelen


Tsekatkaa muuten noi kuvat Sweeney Toddista, ja Johnny Deppin aikaisemmasta leffaroolista Saksikäsi Edwardista.Ne on ihan kuin kaksi marjaa, ja jännä homma on,että niiden hahmojen luonteet on kuitenkin täysin erilaiset.


 Eilisen asu. Oh crab, huomasin just että mulla oli toi sama ketjukauluspaita päällä viimeksikin kun laitoin päivän asu- kuvan tänne. Voi johtua siitä,et se on yks mun tänhetkisistä lempivaatteista.
Tekonahkatakki:  / Seppälä
Hattu:  /Mixx
Ketjupaita /Thaimaa
Aurinkolasit sain ystävältäni lahjaksi
Kangaskassi / Galleria Napa
Mesh-mekko (kauluspaidan alla) /Seppälä
Uusi mesh-paitani. Gina tricotista 
Pääkallotuhkakupin löysin kirpparilta pari viikkoa sitten 1,5eurolla, vieressä piikkisormus (joka ei kyllä näy kunnolla) JC:stä   ja kahdensormen krusifiksisormus Glitteristä 


Näköjään pidän vähän leopardikuviosta? Vasemmalla puolella oleva jumpsuit  /Thaimaa, ( ketjupaitani tunki taas mukaan kuviin ,hups) leopardimekko  /H&M


Huoneeni tarvitsee selkeästi siivousta. Vapaaehtoisia?

No comments:

Post a Comment