Thursday, 3 November 2011

Why it rains every Tuesday?

Voi luoja että olen väsynyt. Alkuviikko on ollut niin kiireinen, kun on ollut vanhojentanssiharkat, tänään piti tehdä galluppi paikallislehteen, ja huomenna on Lapinkansan nuortensivujen toimituksen kokous (harmittaa kamalasti, kun joudun skippaamaan joogan kokouksen takia) ja torstaina kuvataidekoulu! Tuntuu , että minulla ei enää ole aikaa kavereille ja omille projekteille kun koulu, harrastukset ja turha levyttäminen syövät kaiken aikani.
Kuinkahan monta viikkoa olen yrittänyt saada aikaiseksi kaivaa ompelukonetta esille, ja tehdä kaikki melkein valmiit ompelutyöt loppuun. Löysin syksyn alussa kirpputoriltakin aivan ihanan violetin samettimekon mitä pitäisi lyhentää. Mutta ei, tässä minä istun tekemättä mitään.

Viime viikonloppu oli varmaan rennoin koko syksynä. Olin vain kotona kaikessa rauhassa ja huilailin. Kävin ystäväni kanssa lenkillä ja vierailin maailmanparhaallanaapurillani kahvilla ja lyhyellä ihmisuhdemankeloinnilla, muuten en poistunut minnekään kotoa. Vietin perheen kanssa laatuaikaa, varsinkin pikkusiskoni. Täydellistä!
   Tuntuu että turhan usein ihmiset raahautuvat viikonloppuisin tapamaan ystäviään ja juhlimaan vain sen takia, että heidän odotetaan tekevän niin. Minunkin viikonloppuni olivat ennen juuri tuollaisia. Tuntuu että kun en enää jaksanut roikkua niin paljon kaupungilla kuin ennen, olisin jotenkin ollut ystävilleni velkaa sen, että roikun heidän kanssaan kaupungilla tai bileissä edes viikonloppuisin, vaikka en oikeasti edes jaksaisi.
Nyt olen oppinut varaamaan aikaa myös  rauhalliseen kotona olemiseen, koska sekin on tärkeää.


Fucking jouluvalot ovat saapuneet kauppakeskuksiin ja joululaulut soi. Voi jumalauta!
  Pian sataa ensilumi.

English:
Last weekend was laziest weekend for a whole autumn! I really enjoyed my time by staying home. I made school works (wtf?!) ja just relaxed. I even went  jogging with my friend! :o 

P.S: I'm sure, that first snow is going to arrive soon! I'm terrified.

No comments:

Post a Comment