Sunday, 29 September 2013

Eläköön amatöörit ja kolme tyhjää kuukautta täynnä uhkia ja mahdollisuuksia!

sarjakuva2.1 Kuva

Juu, olen tässä vähän ajatellut tätä blogia ja sitä mitä haluan siellä julkaista. Tästä on nyt pikkuhiljaa muodostunut ennen kaikkea sarjakuva/piirustusblogi ja olen hyvin tyytyväinen siihen suuntautumiseen. Toki saatan välillä myös julkaista muutakin matskua jos sille päälle satun. Mitä olette tästä mieltä häh, häh! :--)

ps. tein uuden blogin, jossa julkaistaan ehkä vielä aktiivisemmin näitä sarjakuvia.:
http://arkiharha.sarjakuvablogit.com/ feel free to visit.

Ei tässä hirveästi kummempia tällä kertaa. Paitsi että! Olen nähnyt ihan hiton outoja kreisibailausunia viimeiset kaksi viikkoa putkeen. Viime yönä näin tosin unta yo-kirjoituksista. En ollut varma, olinko menossa uusimaan ranskan koetta, vai tekemään äidinkielen koetta. Selvisi, että äikän yo-kirjoituksista on tullut kolmiosaiset ja mulla oli viimeinen osuus suorittamatta. Koe oli tosi sekava, tein välillä ranskan tehtäviä, selailin aineistoesseemateriaalia ja torkahtelin. Sitten keksin, että onhan se nyt innovatiivisempaa tehdä kirjoitetun esseen sijasta sarjakuvakerronnallinen tarina. Ja päätin piirtää sen tyynyliinoihin ja muoviämpäreihin. Opettaja ilahtui keksinnöstäni niin, että pyysi lupaa saada ripustaa työni seinälle kaikkien ihasteltavaksi. Sitten päätin testata, olisiko tyynyliina ja ämpärit opettajan naaman mallisia. NO OLIHAN NE! sitten heräsin ja mietin, että pitää lopettaa uneksimasta niin outoja. Melkein pelottaa.huhhuh

4 comments:

  1. minä niin pidän näistä sarjakuvistasi saara! oivaltavia, samaistuttavia ja ihanasti piirreltyjä. fanitan. lisää!! ja kyllä vierailen tuolla toisessa osoitteessa, ojoj.

    ReplyDelete