Tuesday, 4 February 2014

Är-syt-ti

ärsytys


Tää nyt oli vain tämmöinen juttu, mikä usein ärsyttää, ei mikään yksittäinen viimeaikainen tapaus. Musiikkiasioista ei pitäisi kiistellä, ja jokaisella on oikeus omaan musiikkimakuun. Siksi en pidä siitä, että musiikkia joka on jollekin tärkeää, katsotaan ylen. Tietenkin on tilaisuuksia, jonne tietynlainen musiikki sopii tai ei sovi. SILTI.
 Kuulen usein, että mulla on outo musiikkimaku. Jos joku tulee kysymään, mitä musiikkia kuuntelen, menen ihan jumiin. Mitä siihen voi sanoa. En tiedä tarkkoja genrejä, enkä osaa sanoa top 10-listaa lempibändeistä, koska se vaihtelee päivittäin. Mutta jos kuitenkin pitää jotain sanoa, sanon: kaikkea synkkää ja absurdia ja henkevää ja naiivia ja vähän tanssittavaakin. Semmoista, mikä saa hengityksen hidastumaan ja sulkemaan silmät, tai räväyttämään ne auki kun rytmi porautuu pään läpi poran lailla, tai ihan vain siksi, että niistä on päästettävä suolaliuosjoki ulos.

Pistetään nyt kuitenki vaikka 5 lempibiisiä tällä hetkellä:
                                         

                                         

                                         

                                         

                                         

                                         


Ja ihan vain, että muistatte, miltä nöyrä kertojanne näyttääkään, pistetään nyt sitten vähän oikeita valokuviankin (puoleksi syödyllä omenalla kuvattuja) . Lupaan vihdoinkin tässä kuussa ostaa sen uuden kameran, että voisin taas kuvaillakin jotain.
4 comments:

 1. Niin vahva samaistuminen.. Kalsarikännit on vastaus tähän ongelmaan. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. yksin on aina parhaat bileet kun soi paras musika!

   Delete
 2. I FEEL YOU!!!!!! muistan kerrankin jollain etkoilla kun laitoin mun tanssimusalistan soimaan, niin joku sanoi, että hei pliis laitetaan jotain iloisempaa?!?!?!?! siis mitä vittua!!!??? sori jos mun tanssimusassa on pieniä hitaampia hetkiä, eikä se oo semmosta jumputijumputia alusta loppuun, mutta kyllä se nyt melko iloista mielestäni on. huohh. -.-

  ReplyDelete
 3. Jes, niimpä! Jatka samaa mallia vaan, omaa mielimusiikkia soimaan.

  ReplyDelete