Tuesday, 25 November 2014

PIHALLA TAI KOTOSALLA, JATKUVASTI UHAN ALLA

pelonmaantiede

Look behind. Go inside, quickly! Avoid stairs. 
Don't look at the mirror. Close the door. Look under the bed.

Pitää ottaa itseään niskasta kiinni. Uskaltaa mennä ulos päivänvalon jälkeen, hymyilläkin. Mikä on pahinta mitä voisi tapahtua?

4 comments:

 1. Tykkään tyylistäs tosi paljon! Ja nyt kun selasin blogias, nii tajusin, että näin sut Lahden pääsykokeissa, kun olin itsekkin siellä hakijana. Blogisi menee ehdottomasti kyyläykseen, toivottavasti jaksat päivittää c:(tää oli tämmönen tosi awkward avautuminen nyt, sori)

  ReplyDelete
  Replies
  1. voi kiitos! mieki muistan sut pääsykokeista, ja pakko tunnustaa että mieki olen kyylinyt sinun blogia :--) pääsitkös kouluun vai nähäänkö me uusintakierroksella ensi keväänä?

   Delete
  2. oooh, olen imarreltu! näemme uusintakierroksella! tosin taidan jättää lamkin nyt kokonaan hausta ja keskittyä vain metropoliaan... toivottavasti päästään kouluihin :--)

   Delete
 2. Pakko kommentoida näinkin myöhässä ihan vaan, koska pidän tästä niin paljon. Tulee aivan Tove Jansson mieleen tavasta, jolla käytät viivaa... persoonallista, taidokasta ja tunnelmallista toisin sanoin C: tällaiselle hämäräolennolle yö on otollista aikaa, kun pimeyden turvin voi ryhtyä vaikka tanssimaan kenenkään huomaamatta

  Neuvoista tärkein kuitenkin kuuluu: whatever you do, don't blink.

  ReplyDelete