Monday, 20 June 2011

and the delights of his chemical smile

Välillä oikeasti mietin, että mitä mä teen tällä blogilla. Mitä kukaan tekee blogeilla.  Tuun kertoon teille mitään muun pieneen paskaiseen elämään kuuluu. Otan kuvia mun überhienosta uskomattomankatuuskottavastasekäaikaansaedellä olevasta tyylistä ja teen postauksia miten kalliita kosmetiikkamönjiä oon ostanut.  Koitan saada itseäni mahdollisimman paljon esille. Haluan kertoa ihmisille olemassa olostani. Että mulla oikeasti on tarkoitus tällä vitun paskapallolla.  KETÄ KIINNOSTAA
 
Ajattelin tässä, että voisin lopettaa tämmöisen paskamuotiego-bloggaamisen. Että tästä tulisi vain valokuvablogi, koska faktahan on se, että vihaan olla kuvattavana. Jotkut ovat syntyneet malleiksi. NOH mä en oo.
Jotenkin nyt on tullut semmoiset fiilikset, että mulla ei oo mitään tarvetta tuoda itseäni esille. Ei mun tarvi mainostaa kellekään mun pukeutumistyyliä tai elämäntapoja tai ajatusmaailmaa. Tai en helvetti tiedä.

Mitä te, arvon lukijat  toivoisitte tältä blogilta? Comments please 


5 comments:

 1. En nyt ajatellut tulla ihan vakituiseksi lukijaksi mutta katsotaan nyt. ajattelin alkaa väliaikaiskyyläilemään blogiasi, ja mulla tosiaankin kiinnostaa tietää puolituttujen asioista:D Joten mun puolesta, jatka blogiasi:3

  ReplyDelete
 2. ÄLÄ MISSÄÄN NIMESSÄ LUOVU KOKO TOUHUSTA mutta valokuvablogi ois aivan huippujuttu!mutta mielestäni olisi hyvä jos ne sisältäisitäv myös kuvia sinun kiinnostavasta tyylistäsi ja meikistäsi etsetera ynnämuuta!

  ReplyDelete
 3. No ehkä mä jatkan tätä. Kuitenkin nautin aika paljon bloggaamisesta, se on jotenkin terapeuttista vaikken tänne mitään mun synkimpiä salaisuuksia ja murheita kirjoittaisikaan. : )

  ReplyDelete
 4. oon ihan samoilla linjoilla edellisten kanssa että älä lopeta ! sun kuvat on niin hienoja, ja kirjotat jotenki niin ihanan kyynisesti jne, mutta ei ois toki huono jos ois paljon kuvia. mutta tykkään myös kuvista missä oot ite koska sun tyyli todella on tosi innostava

  ReplyDelete
 5. voi kiitos kovasti näistä sanoista! Sain taas kovasti lisää intoa kirjoittamiseen. Mulla on ollut tosi kärty päivä tänään ja tää sun kommentti ehdottomasti pelasti sen ja sai mut paljon paremmalle tuulelle! :--)

  ReplyDelete