Sunday, 20 November 2011

Urban turban outfitter

Talvi on tullut! Oli maailman ihaninta herätä torstaina, mennä olohuoneeseen ja nähdä kuinka maa ja puut olivat saaneet valkoisen kuorrutuksen! Tää on paras aika talvesta, kun ei ole vielä liian kylmä ja osaa vielä iloita siitä kun joka paikassa kimmeltää ja on valkoista ,eikä odota vielä niin kovasti kesää.
Kaivoin talvitakinkin kaapista tänään. Pakkasta kun on iltaisin jo -9, joten mun on varmaan pakko lomauttaa mun nahkarotsi kevääseen asti. :---(

Eilen oli superkiva perjantai, ainakin suurimmaksi osaksi! Rikoin tän mun 3 viikkoa kestäneen "en-mene-minnekään-kotoa-viikonloppuisin"-putken , ja lähdin ystäväni Nooran luokse. Ilta ( ja yö) kului rennosti kuunnellen punkkia, tehden pätsejä ja pienesti olustellen.  Oon niin onnellinen, että omistan niin ihania luottoystäviä, kuten tämä edellämainittu neiti!

En nyt pysty heittämään mitään elämää suurempaa valokuvamateriaalia tähän postaukseen, jotenkin tällä viikolla on jäänyt turhan usein kamera kotiin. Mutta otimpas kuvia itsetehdystä turbaanistani.


Olin äsken käyttämässä koiraani ulkona ja kuuntelin samalla Metricin "Old World Underground, Where Are You Now?"-levyä , ja tanssin nauroin, itkin ja fiilistelin tunnepitoisuudella 6/5. Oh jesus että oli outoa, tunsin sisimmissäni varmaan enemmän kuin kaikkina viime kuukauden päivinä yhteensä.  Tiedän että huomenna tapahtuu isoja asioita...

                                                                            Metric - Calculation theme2 comments:

  1. Saara ihan just to let you know - oot mielettömän kaunis noissa kuvissa!
    (ja purr sekä eipä mitään takas!)

    ReplyDelete
  2. kiitos hupsupää! ♥

    ReplyDelete