Wednesday, 16 January 2013

meni talvi rokulissa, minä kesää jonotin

koolla koolla1 koolla2 Huomaa kaikissa kollaaseissa minun pieni naama, jolla on joko hassu hattu tai hassut folioviikset. eikö olekin kivaa? Selitykset kuviin tiivistettynä, olin valmistautumassa maailmanloppuun, olin humalassa, olin satanistien taiteiden tiedekuntalaisten pikkujoulu-uhri (:D), olin hauskojen ihmisten seurassa, askartelin ja maalasin, vietin uutta vuotta ja hyvästelin ukin,hänen karvahattunsa ja mummolan jonne en enää koskaan tule palaamaan. 

Viime viikko oli melko raskas. Viikonloppuna oli tosiaan ukkini hautajaiset. Vaikka sukutapaaminen tapahtui niinkin surullisen asian tiimoilla, oli ihanaa tavata sukulaisia joiden olemassa olosta en tiennytkään. Nyt paljastui pieniä osia juuristani, eli minulla pitäisi nyt olla parempi käsitys kuka minä olen ja mistä olen tullut. Voin vahvistaa, että näin ei tosiaankaan ole.
Sen tiedän, että täällä jossain syvällä sisimmissäni asuu näköjään kuolleeksi luultu pieni ahkera lukiolainen. Opin sen eilen, kun vielä 1 aikaan yöllä kirjoittelin parit historian esseet valmiiksi. Siinä oli enemmän panostusta kouluun, kun mitä olen tehnyt koko talven aikana. Tästä on hyvä jatkaa. En pysty kirjoittamaan enempään nyt,palataan asiaan ehkä ensi viikolla.


4 comments:

 1. ihan sairaan upee toi maalaus jossa on noi autot, onks se sun?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hui,hämmennyin tästä kehutulvasta, kiitos! kyllä on minun. tein ton koulussa eräällä motherfuckingmaalauskurssilla viime jaksossa.

   Delete
 2. Whou! Oliks sullaki yhteenliimauteen taikakaljapullot!?!?

  ReplyDelete
  Replies
  1. WHOA ! Kääks, onko sunkin kohdalleosunut tommoiset siamilaiset mallaskaksoset! Sano vielä että ostit ne Rovaniemeltä valintatalosta D::

   Delete