Thursday, 17 January 2013

missä viivyt toivo, usko vei jo pullot kauppaan.

2012 2013-01-05 024 2013-01-05 013
2013-01-05 006 

Tää hauska ilta oli toiseksi viimeisenä joululomapäivänä. Menin lempityttöjeni kanssa baariin juhlimaan joulunloppua ja halpaa kaljaa ja koulua joka alkaisi pian. Aloiteltiin Paulan ihanassa uudessa kattohuoneistossa ja sieltä lähdettin tamppailemaan Tivoliin . 
Ja terävimmät ovat saattaneet huomata nokassani komeilevan uuden raudanpalasen, pistin septumin pitkän odottamisen jälkeen vihdoinkin naamaani! Mulla oli se toissa vuoden syksynä muutaman päivän, mutta jouduin sen silloisista olosuhteista johtuen ottamaan pois. MUTTA NYT SE ON TULLUT JÄÄDÄKSEEN.
2012-12-02 015
Tässä on söpö kirjekamuilmoitukseni, jonka olin aikeissa lähettää Koululainen-lehteen 10 vuotta sitten. Ihan ällösöpöä ja noloa, KÄÄK!
2012-12-27 004
Tuommoisia tekokukkapurkkeja innostuin askartelemaan joululomalla. Edellisessä postauksessa vilahti tekemäni "pyrypallo" , jonkalainen tuostakin yksilöstä piti tulla. Eli siellä on vettä ja hileitä sisällä ja kun purkkia ravistaa, näyttää kuin sataisi lunta, Annoin noita joululahjaksi sukulaistytöilleni tänä vuonna, ja kyllä niistä ihan tykättiin :--).

Huomenna on perjantai, mutta ei puhettakaan että saisin viettää sen rauhassa Rovaniemellä pitkästä aikaa. Ei,  lähden heti koulun jälkeen "ihanalle" perhereissulle Ouluun siivoamaan sukulaiseni kämppää ja uteliaisuudesta tsekkaamaan Disco Ensemblen livemeiningit, kun kerta ilmaiseksi tarjotaan liput. Voi tulla ihan kiva reissu, mutta mieluiten olisin jäänyt kotiin tekemään rauhassa koulutöitä ja nukkumaan vitusti. Mutta minkäs teet?

1 comment:

  1. meikä tänään jo suunnitteli perse ruvella huomisen baareiluja ja hihkuin einarille et sut on saatava mukaan mut sit rakas naapurisi kertookin sun lähtevän sinne ouluun. :---------------(((( paskaa

    mut varsin hemaiseva toi eka kuva XD tykkään vitusti

    ReplyDelete