Friday, 12 April 2013

Tänään on kai kaikki mahdollista kun oot vielä alle kakskytviis

kuva(15) kuva(8) kuva(4) 2013-04-08 001 2013-04-08 005 2013-04-08 004
Kauan odotetun näyttelyn avajaiset tuli ja meni. Koko avajaispäivä meni juostessa ja stressatessa ja miettiessä teosten sävellyksiä ja sointukulkuja. Oli ihan hieno kokemus ja näyttelyn jälkeiset kaljat maistuivat erityisen ansaituilta. Oli siellä näyttelyssä enemmänkin päättötyölaisten töitä esillä kuin vain minun, mutta sattumalta kaikki kuvat mitä sain käsiini oli otettu tuosta kuvakulmasta.

Mutta jooh, tuossa tuo minun päättötyö nyt on. Tuntuu niin tyhjältä, huojentuneelta ja hirmu iloiselta että toi homma on nyt paketissa. Voisin pistää parempaa kuvaa noista roiskaisuista joku päivä. Jännittää mitä kommenttia vieraskirjaan tulee noista teoksista, varsinkin Hitler-maalauksen osalta. Näin kuukausi ennen näyttelyä unta, että uusnatsit tuli puukottamaan mut näyttelyn avajaisiin. Johtui todennäköisesti siitä kuukausia sitten tapahtuneesta kirjajulkkaritilaisuudesta,jossa julkaistiin oikeistoliikkeestä kertova kirja, josta ilmeisesti suuttuneet skinarit tuli puukotteleen portsareita.

 Ai niin! Viime postauksesta on niin kauan aikaa, etten ole muistanut mainita että meidän taloudessa on nykyään kuusi (6) uutta asukkia. Koira pyöräytti muutamat pörröiset naperot maailmaan. Kuukausi on mennyt hirmu nopeaa ja ihana katsella kun noi kasvaa silmissä. Pistän ensi postaukseen kuvia niistä mölleröisistä!

ps. kuunnelkaa Olavi Uusivirtaa koska hän on paras ja kaunein. Ja Billie Holiday.

4 comments:

  1. oot niin taitava ettei mitään rajaa! ihan upeita!!!!

    ReplyDelete
  2. oot niin lahjakas, noi on ihan järjettömän upeita!

    ReplyDelete