Sunday, 25 January 2015

Talven ensimmäinen valo ja uusi layout: kyllä // ei // ehkä // ei-kiitos-mutta-osallistuisin-arvontaan?

Tein koulussa digimaalauskurssilla pikapikana uusia layout-ehdotuksia. Nämä on mielestäni kaikki yhtä pikaisia ja töhryisiä, mutta haluaisin uutta ilmettä sivuilleni. Mikä on suosikkisi vai mennäänkö vanhalla?

1.

leiskakaksi 2. leiska1 3. arkiharhaleiska1 Hirmu onnellinen viikonloppu takana. Kerrankin Tornio osaa olla iloinen paikka, tänään Kevätaurinkoni tosin käynnisti autonsa ja palasi Ouluun. Paluu arkeen ahdistaa näin sunnuntai-iltana yhtä paljon kuin ennenkin, rästitehtävien läjät kasvavat kasvamistaan. Mutta tänään aamupäivällä juodessani pikimustaa kahvia parvekkeellani Tärkeän kanssa, melkeinpä keväisen auringon kutitellessa silmäluomissa, ei mikään voinut painaa hartioitani alas.
7 comments:

 1. Tykkään tuosta ensimmäisestä eniten! Blogisi on hyvin inspiroiva! :>

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos, niin sinunkin! siinä on varsinkin ihana ulkoasu, itse olen kömpelö niiden kanssa.

   Delete
 2. kaikki on kivoja, mutta mun lemppari on toi ihan ensimmäinen :--) ja vitsit pitäis itekkin opetella sitomaan erilaisia turbaaniviritelmiä hehee :--D vähän vaihtelua ainaiselle pipolle tai ainakin sitten kesällä ois jotain päässä..

  ReplyDelete
  Replies
  1. haha, menin jo ja vaihdoinkin kakkosehdotuksen! turbaanit on kyllä kivoja, harvoin vain tulee vastaan huiveja, joista saa kunnon viritykset kyhättyä. onneksi äitini on ihana ja osti joululahjaksi tuon kuvassa näkyvän systeemin. Oletko koskaan koittanut tehdä pitkähihaisesta kauluspaidasta turbaania? se on melkeinpä helpompaa kuin huivista. :D

   Delete
 3. Kolmonen on stydein. Se siis!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tässä äänestyksessä ei nyt loppujen lopuksi ollut mitään ideaa kun menin jo vaihtamaan leiskan, mutta kiitos mielipiteestä :D

   Delete
  2. .. kommentista. kommentteja on aina supermukavaa saada!

   Delete