Sunday, 17 July 2011

Freedom comes naturally
Outfit of a day:
Shoes / Vagabond
Jeans / Lindex
Belt / My mother's old 
Blazer / 2nd hand, Reflex
Necklace / diy
Mesh-shirt / Seppälä

Nämä kuvat on otettu tässä muutama päivä sitten (kesälomalla ei pysy perässä päivistä), kun olin kaverini Paulan kanssa Kauppayhtiöllä kahvilla. Oli mukava pitkästä aikaa jutella jonkun kanssa oikein rauhassa ja pitää kunnon ihmissuhdemankelia.

Löysin muuten eilen Tuhattorin ilmaislaatikosta vaikka mitä! Ei, en ole dyykkari mutta kun niistä oikeasti tekee usein löytöjä! Eilen löysin 3 söpöä punaista munakuppia, 2 retrolautasta ja hienon hiekanvärisen takin. Mulle tuli siitä heti joku salapoliisi mieleen, ja ehkä just siksi se oli pakko napata  mukaan :---)). En malta odottaa, että on syksy ja pääsen käyttämään sitä.

Viime yö oli aika mielenkiintoinen. Istuin kotona kymmenen aikaan illalla kirjoittamassa blogimerkintää , kun  Aatu lähettää viestin "Tuutko lanittamaan tänne Miikalle?". NO MIKÄ ETTEI, ei mulla ollut parempaakaan tekemistä. Pelasin koko yön jotain ihme piripelejä nitrome.comissa ja poltin liikaa tupakkaa. Mutta oli hauskaa! En usko että oon ihan oikeaoppinen lanittaja, kun kirjoitan blogimerkintää ja muokkaan kuvia vaikka pitäisi pelata jotain räiskintäpelejä kyrpä otsassa ja juoda kokista.
   Tosta aiheesta taas tuli mieleen viime talvena pidetyt nörttibileet, oli niin hauskaa :--)!
Minun ja Inarin  joululoman loppumisen kunniaksi järjestetyt nörttipartyt

2 comments:

 1. I love your blog and your perfect pink hair!!! Lets follow each other!

  mickeyshouseofstyle.blogspot.com

  xxoo

  ReplyDelete
 2. hieno kaulakoru, ihana tukka ja muutenkin kiinnostava asu!

  <3

  ReplyDelete