Monday, 25 July 2011

I'm singing in the rain

                                   Leijonamieli & Putkimiehet - Laulu sadepäivän varalle

Viime päivinä on ollut tosi arvaamaton sää. Ensin on saattanut olla aivan kaunis, aurinkoinen ja hiostava ilma ja yhtäkkiä vettä on tullut kuin saavista kaataen. Mutta ei se mitään, koska rakastan sadetta! Se on niin ihana tunne kun nukkuu yöllä tuuletusikkuna auki, ja kuulee kuinka sade piiskaa kattoa ja maata, ja tietää että itse on turvassa sateelta pehmeän peiton alla.
    Ikävöin kovasti syksyä. Syksyisin on niin tajuttoman kaunista, ja jotenkin myös haikeaa kun luonto valmistautuu omiin hautajaisiinsa. Mikään ei voita kirpeitä syksyaamuja, kun olen lähtenyt hyvissä ajoin pyöräilemään kouluun, poltan aamutupakan ja katson kuinka maailma kimaltaa kevyessä aamuhuurteessaan kuin timanttipöly olisi levittynyt maan päälle.  Syksyisin mulla inspaa kaikista eniten, maalaan ja piirrän kuin hullu. On ihanaa, kun voi keittää kupin marjateetä itselleen ja käpertyä sänkyyn lukemaan jotain hyvää kirjaa.
Voi syksy tule jo!

Kesä on minun osaltani "ohi". Onhan lomaa vielä jäljellä, mutta jouduin tänään poliisiasemalle kuulusteluun kun jäin kiinni graffitin teosta ja vanhempani eivät KAUHEASTI tykänneet tästä. Mua on nyt uhkailtu, että kylille ei ole mitään asiaa pitkään aikaan. Hah, niinhän ne luulee! Äitini on nyt niin kamalan loukkaantunut&järkyttynyt&vihainen että musta tuntuu että se pitäisi heivata jonnekkin Nuorisorikollisten Omaisten Tukiryhmään. :---DVoi jumalauta.


Okei,sori otan taas kuvia Kauppayhtiöllä..
Suloinen kultani


Mesh blouse - Monki
Skirt - K&W
Shoes - Vagabond
Tights - H&M
Gun necklace - diy

3 comments:

 1. haha onpas aatu söppänä :--D kiva toi sun hame!

  ReplyDelete
 2. hihi se on tuommoinen mallipoika! Oikeasti Aatusta on tosi vaikea saada huonoa kuvaa :o

  ReplyDelete
 3. ihana tuo sun asu!!!
  voi vitsit. namnam <3

  ReplyDelete