Monday, 26 September 2011

Smokers outside the hospital doors

En ole kirjoittanut mitään pitkään aikaan. Melkein kahteen viikkoon. Syy siihen on, että mulla on ollut kaikenlaisia työ- ja koulukiireitä. Oon laiskotellut koko alkujakson lukiossa, ja nyt mun pitää viimeinkin tehdä ne kaikki esseet sun muut jotka ovat rästissä (hooray!). Nyt on koeviikko ja olen niin  kuollut ja kyllästynyt opiskeluun. Olen erakkoillut keskiviikosta lähtien kämpillä ja yrittänyt lukea kerrankin kokeisiin. NOH eihän siitä paljoa mitään ole tullut. Olen joka päivä illan tullen heittänyt koulukirjat nurkkaan ja lähtenyt tapaamaan kavereita.
Vaikka ei opiskelisikaan niin paljon kuin pitäisi, on koeviikko silti aina rankka (paitsi niille jotka vain ryyppää ja rellestää ulkona ja menee krapulassa kokeeseen). Ensi viikonloppuna en koske pitkällä tikullakaan koulukirjoihin!

In English:
I haven't post for a long time. For 2 weeks, almost. That's why I have had sooooooo much school works +stuff. Now it's exam week, and I'm totally dying! I've been at home almost 4 days and tried to read to the exams. Fuckn hell, I'm too lazy for it.  Have to go party next weekend!
But there's pictures from last weekend, I had photo shoot with my friend Paula and after that we went to the movie with my darling! We went to see the movie called Pussikaljaelokuva, witch was story about young men who drank bear on the park. It was pretty funny movie, and we took some alco to the movie theater according to the theme of movie. : --D
                                                                                   Metric - IOU

Regina Spektor - Your honorNämä kuvat otettiin joskus viime tai toissa viikolla. Kuten sanoin, ei ole ollut aikaa päivittää blogia.
Olin valokuvaamassa ystäväni Paulan kanssa meidän kodin viereisellä pellolla. Oli tosi hyvä kuvausilma ja kerrankin tuntui siltä, että minusta tuli hyviä valokuvia, krediitit siitä Pälelle! 
Photoshootin jälkeen menimme Paulan ja Aatun kanssa katsomaan Pussikaljaelokuvaa. Elokuva oli iha hauska, sellainen keskivertohupsu suomalainen dokuleffa. Ja tottakai meillä oli teemanmukaisesti omat juomat leffassa mukana! 

7 comments:

 1. mitä toi sun musta paitatsydeemi on peräisin tuossa mustavalkokuvassa? se on toodella kiva!

  ReplyDelete
 2. "Paitatsydeemi" on itseasiassa itse tehty trikookaulahuivi :--D Oon vain pistänyt sen ikäänkuin hupuksi!

  ReplyDelete
 3. Thank you Violetta and devorelebeaumonstre! ♥

  ReplyDelete
 4. thanks for your kind words...glad you like my blog...spread the word! this photoshoot is frickin wicked too by the way! girls with shaved hair=yay! x

  ReplyDelete
 5. Thank you Fashion turd! ♥

  ReplyDelete