Friday, 9 September 2011

I'm gonna go under my bed and stay there forever

En aio koskaan tulla pois sängyn alta.
OIKEASTI. Okei no ehkä tulen. Oikeastaan olen menossa kohta nukkumaan mutta se ei ole se pointti.
Liian usein vain tulee sellainen fiilis, että en riitä kenellekään. En ole tarpeeksi hyvä. Tiedän kyllä että kaikille tulee sellaisia ajatuksia joskus.
Koulu menee huonosti, olen tosi väsynyt koko ajan. En tiedä miksi haluan "isona", en ylipäätänsäkään tiedä mitä haluan.  Vaikka usein sanonkin, että minua ei kiinnosta tipan tippaa mitä muut ajattelevat minusta, se ei pidä aina täsmälleen paikkaansa. Tänään olen miettinyt sitä turhankin paljon.

On niin pienistä asioista kiinni, tuleeko päivästä hyvä vai huono. Mulla oli tänään melkein täydellinen päivä. Kirjoitin hyppärillä ja koulun jälkeen kavereideni kanssa runoja varmaan 4 tuntia, se oli mielettömän hauskaa! Sen jälkeen menin kuvataidekoululle jatkamaan Kellopeliappelsiini-aiheista öljyvärimaalaustani. Oli mielettömän hyvä inspiraatio päällä! Olen varma, että jos sattuisin oikein kunnon maalausfiilikseen, voisin maalata 2 päivää putkeen syömättä, nukkumatta ja tupakoimatta (viimeisintä asiaa rohkenen epäillä).
   Mutta joo, päiväni oli melkein täydellinen. Päivällä käytyäni kaupassa, eräs nainen sai melko lahjakkaasti aiheutettua pahaa mieltä ympärillä olijoilleen. Kauppaan mennessäni näin hänet pihalla räyhäämässä tupakoiville lukiolaisille maahan heitetyistä tumpeista, ja kun menin kaupan kassalle maksamaan ostoksiani, hän rupesi aukomaan päätään ilman mitään syytä minulle ja muutamalle muulle tytölle jotka olivat kai samassa lukiossa kuin minä. Hän rupesi meille kovaan ääneen valittamaan, miten hänen nuoruudessaan oltiin luonnollisia ja haukkui hiusvärini rumaksi. Sen jälkeen hän ilmoitti meille ystävällisesti, että kukaan meistä tytöistä ei ollut nätti. Kuulemma kaikki sopisimme paremmin "hirmuliskoelokuvaan". Voi luoja, että olin raivoissani. Koitin siinä ämmän vinkumisen ohella maksaa niitä ostoksiani, ja tärisin niin että tuskin pankkikortti pysyi kädessä. Kun hän oli sanonut että meistä kukaan ei ollut sievä, sanoin hänelle kylmänrauhallisesti, että "kiitos samoin". Ei sellaisen loukkauksen jälkeen vain voinut olla hiljaa. Siitäkös täti suuttui! Rupesi puhisemaan itsekseen jotain "hmmmmhmh lukiolaiset ovat muka niin aikuisia, hmmmmm ei minkäänlaisia käytöstapoja".
Ensin tullaan haukkumaan päin naamaa, ja sitten MINUA haukutaan huonotapaiseksi.
Mikä oikeus kellään on tulla päin naamaa haukkumaan muita ihmisiä? Varsinkaan ulkoisia piirteitä arvosteleminen satuttaa, koska niille ei yleensä voi itse mitään. Ei ollut minun valittavanani millaiset kasvot saan syntymälahjana. Jos ne ovat jonkun mielestä rumat, niin tiedättekö mitä. MINUA EI KIINNOSTA :---) ei enää
 Eli tuo tapaus kaupassa teki päivästäni hiukan huonomman, mutta onneksi vain hiukan.
Öitä ihanat lukijani <3

On English:
I'm gonna go under my bed and stay there forever.
SERIOSLY. Ok not really. Actually, I'm going to go sleep soon but that's not the point.
I just have so often feeling, that I'm not good enought. I know everyone feels that way sometimes.
My school is not going well, I'm tired. I don't know what I want, and what I don't want.
Even if I sometimes say, that I don't care what people think about me, I don't always mean it.


It's up so little things, are you gonna have good day or bad day. Today, my day was almost perfect. I sat almost 4 hours writing poems with my friends. I went to the art school (where I've been studying like 4 years now), and I got so damn awesome inspiration and I just painted and painted and painted. That's for sure, that when I'm on the art mood, I could paint 2 days consecutive without eating,sleeping or even without cigarettes (I little bit suspect the last one).
So yeah, my day was almost perfect. BUT There's one thing, that really made me so, so angry. When I was  at grocery store, some crazy cat lady came to told me and couple other girls from my school, that no one of us was pretty. She told that my hair color was ugly, and we should act in some kind of dinosaur-movie. I didn't say anything, I just shook with rage.
 What rights she thinks she has to criticize my outlook. OR MY FACE? C'moon, if she really thought I am ugly, what I can do for it?! It wasn't my choice, what kind of face I got when I was born.  When she has said, we're not beautiful, I said "well thank you, you neather" (yeah I know, that wasn't so mature). That old bitch get so angry, she just started to mumble something like "hmhmmh  high school students, hmhmmhmhm  they think they're sooo adults like. hmmmm they've no manners at all.  That was the last straw. First she abuse me to my face, without any reason. I did not annoyed her first or anything. THEN she says,I'M the one who's behavior is not good.
That happening at the grocery store made my day little bit worse. But luckily only a little.
Now I've opened enough, I'm going to sleep.
Good night my dear readers! <3

3 comments:

  1. On ollut kyllä tosi törkeä henkilö. Mutta kannatan asennettasi kovasti! Ja mä ainakin pidän sun kasvoistasi ja hiuksista, tais viirata sillä ämmällä enemmän kuin vähän.

    ReplyDelete
  2. No mut oo onnellinen et sä voisit tollaseen vittumaiseen hirmuliskokommenttiin ylipäätään sanoa vastaan, mun ois vaan pakko myötäillä ku tätä omaa pärstää kattoo :-DD

    ReplyDelete
  3. yeah, just ignore it, because she's nobody - why would you care about what she has to say.

    ReplyDelete