Wednesday, 7 September 2011

Weekend on the countryside


Creepy babydoll in my granny's attic

Sorry I look like a scary moose,  and  I was supposed to look like a cute bambi :---(! 

Olin viikko sitten maalla mummopuoleni luona käymässä perheeni ja Aatun (tietenkin) kanssa. Se oli kyllä paras viikonloppu pitkään aikaan! Olimme siellä marjojen poimintareissulla. Saakeli kun niitä viinimarjapuskia jotka meidän piti tyhjentää, oli varmaan 20. Marjojen poiminta on raskasta työtä, mutta siitä huolimatta oli aivan loistava reissu!
Olen ehdottomasti sitä mieltä, että maaseudulla olo on kaikista parasta hoitoa stressille. Viikonloppu ilman tietokonetta, puhelinta ja telkkaria vapauttaa ja auttaa katsomaan maailmaa aivan uudella tavalla. Ei tarvitse miettiä, miltä näytän, kaipaako joku minua ja mistä jään paitsi kun en ole kotona kaupungissa. Istuimme vain kaikessa rauhassa takan ääressä, pelasimme korttia, kävimme ihka-aidossa rantasaunassa, ja käytiin me aatun kanssa metsässä seikkailemassakin ja ottamassa valokuvia. Jotenkin oli aivan erillä lailla levännyt olo viikonlopun jälkeen kuin yleensä, kun juhlin myöhään yöhön ja herään puoliltapäivin.
ps. Meidän mummolan ullakko on maailman siistein ja pelottavin paikka!


Same on English:
I was a week ago on the countryside with my family and Aatu (ofc). It was best weekend for a long time. We went there to pick some red wineberries (there's like 20 bushes of those). Even if it was hard work, we had so good time there. We relaxed and sat front of fireplace and played card. In the evening we went to sauna and tooked some photos in forest. There's nothing better way to relax and cure the stress, than going to the countryside.
Ps. Our granny's attic is the most coolest (and scariest) place!

1 comment: