Monday, 14 May 2012

Liebster bloggendalen

 Liebster tarkoittaa "rakkain" tai "rakastettu", mutta voi tarkoittaa myös suosikkia. Liebster-palkinnon ajatuksena on saada huomiota blogeille, joilla on alle 200 seuraajaa.

Tunnustuksen säännöt:

 1.Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, joka antoi sen sinulle - Kiitoksia "Mymlan" Sugar Town

 2.Valitse viisi suosikki blogiasi(joilla siis alle 200 lukijaa) ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa.

♥Ellan Sin is in  
♥Sipen  Black Karmageddon
♥Emilian  A real life sailor
♥Katariinan Rat Dance
♥Kaisan Jumala halkaisi ihmisen kahtia

En tykännyt alkuperäisestä Liebster-kuvasta, joten tein astetta hienomman. Okei myönnän , toi on tosi ruma. HÖH. 
Mutta siis, sitten piti kertoa 8 asiaa joista pidän tai joissa olen hyvä (ulkonäkö/luonne/taito/whatever) Ja haastetta eteenpäin joten mäpäs kerron!

2012-05-02 001 1. Tänään taas pitkästä aikaa sain muistutuksen, että mulla on vahva taipumus nukahdella virallisiin tilaisuuksiin. Olen nukkunut mm. konfirmaatiossa, äitipuoleni väitötilaisuudessa ja kunnanvaltuuston kokouksessa tänään. Kaikista pahinta tässä on se ,että aina kun torkun, nytkähtelen epileptisesti ja katson kieroon. Voi peijooni.
2. Vaikka osaan olla tosi kärtymaakari, oon silti yleensä 100% optimisti. Välillä ihmisiä vituttaa, kun jos mulla on hyvä päivä , niin se on sitten ihan helvetin hyvä päivä ja annan sen näkyä ja kuulua kilometrin päähän. Onneksi näitä aikusten oikeasti hyviä päiviä ei ole joka päivä. Mulla ei varmaan muuten olis kavereita.
3. Tykkään sateenjälkeisestä tuoksusta. Varsinkin kesäisin ja syksyisin. Tiedättekö sen tunteen kun sade on läiskinyt märkää, maatuvaa luontoa ja sateen raikkaaseen tuoksuun yhdistyy makea mullan ja kalman tuoksu?
4. Inhoan koulua, mutta oon vähän työnarkomaani. Rohmuan koko ajan itselleni lisää duunia, enkä kuitenkaa saa kaikkea hoidettua. Nyt olen töissä kahdessa lehdessä, ja haluisin kesällä mennä sen lisäksi vielä puhelinmyyjäksi.
5.  Mulla on ihan hirveä sk8mania päällä. Oon vähän möömöö juuri nyt, koska en pääse rullaamaan koiran kanssa ulkona, koska sataa vettä. MUTTA se on silti ihan hyvä asia, koska sitten pian kaikki on vihreää vihreää vihreää!!
6.  Inhoan urheiluselostajien ääniä. Ne kuulostaa aina tosi takakireiltä ja vihaisilta. Ainakin inhoan sen selostajan ääntä joka selostaa lätkän MM-kisoissa (ei siis mertaranta). Kun joku katsoo meidän olkkarissa tv:stä lätkää, vaikka kuinka sulkisi kaikki mahdolliset ovet, se selostajan oksettava ääni kaikuu silti ympäri kämppää. Tämä ei siis tarkoita, ettenkö tykkäisi katsella toisinaan jääkiekkoa.
7. Oon höpönä hattuihin! Mulla on 3 "knallia" , pari lierihattua , olkihattu, pari herramieshattua ja silinteri. En vain saa niistä tarpeekseni. Nyt en ole pitkään aikaan ostanut yhtää hattua koska ne ei mahdu mihinkään. Pää tuntuu orvolta jos siinä ei ole mitään kupolia suojana. :--(

Sitten vielä tämmöinen herkkupala: The Temper Trap - Trembling Hands10 comments:

 1. olen otettu ja sinä ihana♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ansaitset kyllä kunniasi ja ihana sinäkin <3

   Delete
 2. Replies
  1. you're welcome :--)! Kätevää ku bongasit tän, vaikka en ees muistanut pistää kommenttia sun blogin suuntaan.

   Delete
 3. kiitos olet malliesimerkkini saara!

  ReplyDelete
 4. ihmisvirta paljasti sijaintinne, neiti! mutta kiitoksia paljon : ) ps. sul on muikee fleda!

  ReplyDelete
 5. APUA onko tossa yhessä kuvassa yks niistä sun tekemistä kasvishamppareista? hitto että näyttää hyvältä, saat kyllä tehdä joskus mulleki tommosen oioi!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on juurikin sellainen! Voin kertoa että se myös maistui hiton hyvältä! Tuu joskus meille niii voin tehdä sulle sellaisen! :----------)

   Delete
 6. mää samaistun tohon seiska kohtaan! oon höpönä mun baskeriin ja en tiedä miten selviän kesän ilman sitä, kun mulla ei oo muutakaan korvaavaa hattua ja se päässä tulee jo nyt liia kuuma! :c yhyy :D

  ReplyDelete