Friday, 1 April 2011

Only coffee and Rock 'n' Roll (but I like it)

Olin tänään aamupäivän lojumassa Kauppayhtiöllä Paulan kanssa ja otettiin vähän kuvia ja parannettiin maailmaa. Tosi loistavaa ,ku on koeviikko, pääsin jo kymmeneltä koulusta! Ens viikolla käyn koulussa tekemässä 3 koetta and that's it. Vähän harmittaa, kun viikonloppuna olisi kaikkea happenkia ja taidan joutua jättään ne välistä, koska hitler kokeisiinluku ja yhteiskuntaopin portfolio.......... satan


Jumaloin kahvila kauppayhtiön takaterassia! Se on niin suojaisa ja jotenkin kotoisa paikka. Siellä on käyty monet henkevät keskustelut ja poltettu aivan liian monta tupakkaa liian monen kahvikupillisen jälkeen. Jos asut/käyt Rovaniemellä ,etkä ole koskaan käynyt Kauppayhtiöllä , mene ihmeessä käymään tämä ei ollut pyyntö vaan käsky! Se on vanha hieno rakennus, joka on täynnä retrohuonekaluja, ja kaikkea mahdollista muuta vanhaa roinaa (ja ne kaikki ovat myynnissä). Sieltä saa pe-la tuoretta sushia ja sieltä saa törkeän hyvää kaakoata! Ja siellä on muutenkin paljon erilaisia tapahtumia esim keikkoja ja lyhytelokuvia ja levyjulkkareita. 
Ihanaa huomata ,miten ilma lämpenee ja kevät yrittää taistella itseään esiin lumen alta. En voi uskoa, että on jo huhtikuu.. Yritin muuten eilen tosissani koijjata ihmisiä (kuten aina aprillipäivänä), ja jopa onnistuin siinä kerran! Toisaalta oli kamalaa kun koko päivänä ei saanut uskoa mitään, mitä toiset sanoivat. Hahaa loosers en mennyt halpaan!


 Päivän asu:
Kauluspaita kirpparilta 0e
Mekko kirpparilta 4e
Misfits t-paita (alla) kirpparilta 1,5 e
Nittivyö Gina tricot 11e


Voi kai olla vastenmielistä nousta vaikka muut ihmiset nousevat. 
Voi kai unohtaa kuulla lintujen laulua.
Voi kai olla vastenmielistä totuttautua taas uuteen juhlaan, juuri kun ehdit tottua hämärään. 
Voi kai unohtaa herätä kun uusi kevät saapuu taas. Ja herätessäsi et ole yksin poika.
                                                                                          Sur-rur : Uusi kevät saapuu taas


Neiti Paula ja painovoimaa uhmaavan juoman arvoitus
Itsetekemäni tupakkakotelo ja maailman paras huulipuna!

No comments:

Post a Comment