Wednesday, 20 April 2011

Pahoinvointivaltio

Mulla oksettaa oksettaa oksettaa! Ai mikäkö? (VARAUDU, NYT ON TULOSSA HELVETIN TEKOPYHÄÄ TEKSTIÄ):Kauneusihanteet, tekopyhät kansankusettajat-edustajat, suvaitsemattomuus, massateinit, juorulehtien sivuille itseään myyvät tissihirviöt ei, en puhu ainakaan Tuksusta, ala-asteikäiset skidit, jotka haluavat olla niiiin aikuisia ja meikkaavat, röökaavat, juovat ja pukeutuvat kuin yläastelaiset! Lasten niskaan vyörytetään valtavat paineet mediassa ja kaveriporukoissa. Pitää olla nätti ,laiha, hauska, pitää pärjätä koulussa paremmin kuin muut. Pitää olla parempi. Parempi kuin mitä? Koko elämä on oikeastaan pelkkää kilpajuoksua. Mutta missä on maali ja miten sen voi edes koskaan saavuttaa? Miten käy viimeisenä tuleville?
Olen huomannut, että joidenkin ystävieni vanhemmilla on todella suuret odotukset lapsistaan , ja he haluavat tyttäristään ja pojistaan tulevia lääkäreitä, lakimiehiä ja poliitikkoja. Kaikki on suunniteltu valmiiksi. Koulun pitää mennä kaiken edelle, ja lapselle ollaan vihaisia jos kokeesta tulee alle 8. Minusta se on aivan kohtuutonta! Olen hyvin onnellinen, että minun vanhempani eivät ole koskaan olleet tuollaisia raivopersekouluaddikteja! Elämä on kuitenkin melko lyhyt. Mieti tilanne, että istut vanhana lapsenlapsiesi kanssa takan ääressä eräänä talvi-iltana. Sitten ne muksut haluais yhtäkkiä kuulla jotain sun elämästä, millainen nuoruus sulla oli? Teitkö mitään jännittävää? Ja sun pitää vastata, että "no hmm  ei mulla nyt oo mitään mielenkiintoista kerrottavaa, katsos kun mummo/pappa  tuhlasi 1/3 elämästään opiskellakseen ammattiin, jota se oikeastaan vihasi ja lusi siellä sitten siihen asti että pääsi eläkkeelle. "
Jos kuolisin huomenna, varmasti katuisin että olen viettänyt niinkin paljon (ai muka paljon) aikaa koulussa, lukien kokeisiin, ja tehden kotiläksyjä koska sen ajan olisi voinut käyttää niin paljon paremminkin.
Esimerkiksi ystävien ja perheen kanssa.
kuva weheartit.comAi niin! oon tässä viime aikoina miettinyt, että pitäisikö mun laittaa valkonen tukka ja eilen tein tällaisen "sairaan hienon" kuvamuokkauksen. Blondi letti vois olla ihan kivaa vaihtelua kun mulla on ollut punaiset hiukset jo puoli vuotta tylsää!  Joten tänään aloitin Projekti Blondin, ja ensimmäinen värinpoisto on nyt tehty. En tosiaankaan ole tyytyväinen tulokseen, kuvamatskua heitän vasta kun nää on vähintään kusenkeltaiset. Nyt näissä on vitun veikeä värikirjo ketunruskeasta kirkkaankeltaiseen. ei näin.
Huomaa muuten loistavat kuvan muokkaustaitoni ja yhdennäköisyyteni ylemmän kuvan henkilön kanssa ^ duckface, I LOVE IT!

3 comments:

  1. jumalauta asiaa \,,/

    tykkään tekstistäsi 8----)

    ReplyDelete
  2. Asiaa!! Mun vanhemmat (oikiastaan koko suku) on just tuollasia mut mä en enää välitä yhtää niitten komentelusta. Menkööt ite sinne lukioon. Terv. Yks lintsari sun luokaltas ;p

    ReplyDelete